Kurumsal

Ayakkabı sektöründe yıllardır ürettiği seçkin ayakkabılarla güçlü bir yer edinen Ali Söyler Ayakkabı A.Ş, kalite tutkunlarının vazgeçilmez tercihi haline geldi.

 

1969 yılında Söyler Kundura olarak kurulan ve ayakkabı işine falçata yaparak başlayan şirketimiz 1994 yılında Ali Söyler Ayakkabı olarak ismini değiştirmiş ve yenilenmiştir .

 

Daha sonra Türkiye'nin her yerine uzanan geniş bir pazarlama ağı oluşturup bayileriyle prestijli bir isim yaratan Ali Söyler Ayakkabı 2008 yılından itibaren geniş çaplı bir işletme haline gelmiştir. Üretimi, prestijine yakışan bir şekilde teknolojik donanıma sahip 1300m2 kapalı alana kurulu fabrikasında 35 adet makinasıyla ve 34 kişi çalışanıyla günde 500 çift ayakkabı üretim kapasitesi bulunmaktadır.

 

Ali Söyler Ayakkabı A.Ş su anda "ISO 9001" kalite güvence belgesini almaya hazirlanirken, ülkemiz ve dünya ayakkabi sektöründeki yerini güçlendirmek, kalitesinin de dünya standartlarinda oldugunu kanitlamaya çalismaktadir. Ali Söyler Ayakkabı A.Ş kalite kontrolünü, üretiminin her asamasinda sektörünün deneyimli uzman kadrosu tarafindan büyük bir dikkat ve titizlikle gerçeklestirmektedir.

 

"Toplam kalite"nin önemine ve gerekliliğine inanan Ali Söyler Ayakkabı A.Ş de öncelik ; kalite anlayışının özüne inmektir. Bu bir yaşam felsefesi, kaliteye duyulan özen, tutku ve kazanılan gurur......

 

Sonuçta Ali Söyler Ayakkabı A.Ş "ayakta yaşanan özgürlük" felsefesiyle yola çıkan ve son derece keyif duyulan bu bitişi olmayan yolculuğuna siz saygıdeğer müşterileriyle yoluna devam etmektedir.......